Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kaip rūšiuoti maisto bei virtuvės atliekas?

Kas yra maisto ir virtuvės atliekos? Tai visos atliekos, kurios susidaro maisto gamybos metu bei vartojimui netinkamus maisto likučius.

Į žalienų  bei  maisto ir  virtuvės maisto atliekų konteinerį galima mesti:

  • Smulkintas šakas
  • augalų lapus
  • nupjautą žolę
  • velėną
  • ravėją
  • pjuvenas
  • vartoti nebetinkamus maisto produktus
  • žieves, lupenas, graužtukus
  • kambarinius augalus ir jų dalis
  • kiaušinių lukštus, mėsos ir žuvies liekanas
  • virtuvinius popierinius rankšluosčius ir servetėles
  • kavos ir arbatos tirščius, arbatos pakelius, popierinius kavos filtrus

ATLIEKAS Į KONTEINERĮ MESTI  BE PAKUOČIŲ!

Dalintis :
Signup our newsletter to get update information, news, insight or promotions.
Prisijungus savitarnoje galėsite:
📎susimokėti už vietinę rinkliavą,
📎 matyti visų objektų, kuriems yra skaičiuojama vietinė rinkliava už komunalinių atliekų surinkimą ir tvarkymą mokėjimo pranešimus;
📎greitai pasitikrinti atliktus mokėjimus;
📎pateikti klausimus dėl vietinės rinkliavos skaičiavimo ar mokėjimų;
📎pateikti prašymus ir dokumentus vietinės rinkliavos perskaičiavimui;
📎patogiai, vos keliais mygtukų paspaudimais, apmokėti vietinę rinkliavą per internetinio atsiskaitymo sistemą;
📎matyti konteinerių pakėlimų skaičių.