Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Maisto ir virtuvės atliekos

MAISTO IR  VIRTUVĖS ATLIEKOS  

 

 Į maisto ir virtuvės atliekų konteinerį galima mesti:

  • arbatos pakeliai, arbatžolės;
  • daržovių likučiai, lupenos, žievės;
  • duonos ir kitų miltinių produktų, kepinių likučiai;
  • gėlės (skintos),
  • kepimo popierius (naudotas);
  • kambariniai augalai be vazonų;
  • kavos kapsulės (pagamintos iš biologiškai skaidžių medžiagų);
  • kavos tirščiai ir popieriniai filtrai;
  • kiaušinių lukštai;
  • kruopos, kruopų produktai, patiekalai;
  • maisto papildai (išpakuoti);
  • mėsos likučiai ir kaulai;
  • pasibaigusio galiojimo, netinkami valgyti maisto produktai;
  • paruošto (rauginto, marinuoto, virto, kepto ir pan.) maisto likučiai;
  • pieno produktų likučiai;
  • plaukai (nedideliais kiekiais);
  • plunksnos (nedideliais kiekiais);
  • popieriniai gėrimų šiaudeliai;
  • popieriniai rankšluosčiai ir servetėlės;
  • popierius (nepadengtas plastiku, turėjęs sąlytį su maistu);
  • riešutai ir jų kevalai;
  • sėklos ir jų lukštai;
  • vaisių likučiai, lupenos, žievės;
  • žuvies, jūros gėrybių likučiai, kaulai ir kiautai;
  • kiti naudojimui netinkami maisto produktai.

 

Maisto ir virtuvės atliekos metamos BE PAKUOČIŲ!

Klientų
0 K+
Darbuotojų
0 K+
Konteinerių
0 M+
Išsaugota medžių
0 M+

INFORMACIJA

Pašto laiškais pranešimai taip pat išsiųsti
Jeigu negausite laiško ar nerasite savo duomenų e-rinkliava.lt bei kilus klausimams dėl rinkliavos kreipkitės:

Tel. +370 448 54 714
El. paštu - info@tratc.lt