Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kaip rūšiuoti maisto bei virtuvės atliekas?

Kas yra maisto ir virtuvės atliekos? Tai visos atliekos, kurios susidaro maisto gamybos metu bei vartojimui netinkamus maisto likučius.

Į žalienų  bei  maisto ir  virtuvės maisto atliekų konteinerį galima mesti:

  • Smulkintas šakas
  • augalų lapus
  • nupjautą žolę
  • velėną
  • ravėją
  • pjuvenas
  • vartoti nebetinkamus maisto produktus
  • žieves, lupenas, graužtukus
  • kambarinius augalus ir jų dalis
  • kiaušinių lukštus, mėsos ir žuvies liekanas
  • virtuvinius popierinius rankšluosčius ir servetėles
  • kavos ir arbatos tirščius, arbatos pakelius, popierinius kavos filtrus

ATLIEKAS Į KONTEINERĮ MESTI  BE PAKUOČIŲ!

Dalintis :